2012-07-08 16:08:07
Φωτογραφία για Πρώτος και στην μπάζα ο Μέσι
Ακόμα μία πρωτιά στις πολλές που έχει προσθέσει στο ενεργητικό του κατακτά την φετινή σεζόν ο Λιονέλ Μέσι, που είναι ο ποδοσφαιριστής με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2012, φτάνοντας στα 34,6 εκ. ευρώ! Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στα έσοδα του Αργεντινού σούπερ σταρ από το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες του από χορηγίες και διαφημίσεις.

Δεύτερος είναι ο επί σειρά ετών πρωταθλητής της σχετικής λίστας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, που έβαλε στα ταμεία του 30,6 εκ. ευρώ, ενώ το έτερο μεγάλο αστέρι του ισπανικού πρωταθλήματος, Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην τρίτη θέση, με έσοδα... μόλις 30,6 εκ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα ακολουθεί ο Σαμουέλ Ετό που έχει ένα βασιλικό συμβόλαιο στην Ανζί, το οποίο εκτοξεύει τα έσοδά του στα 24,4 εκ. ευρώ, με την πεντάδα να κλείνει ο Γουέιν Ρούνεϊ των 21,6 εκ. ευρώ. Έπειτα ακολουθούν οι Σέρχιο Αγκουέρο (19,7 εκ. ευρώ), Γιάγια Τουρέ (18,5 εκ. ευρώ), Φερνάντο Τόρες (17,5 εκ. ευρώ), Κακά (16,2 εκ. ευρώ) και Φίλιπ Λαμ με 15 εκ. ευρώ.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μείζον Εθνικό θέμα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μείζον Εθνικό θέμα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ