2012-07-09 23:07:34
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ!
Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε γκολ στο διπλό, τα «bueno, bueno» και «esto, esto» έδειξαν ότι ο Ζαρντίμ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των παικτών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους παίκτες του στο απογευματινό διπλό να κάνουν διάφορα καλά, αλλά και ορισμένα κακά. Από τις αντιδράσεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", τα καλά υπερίσχυσαν και στο τέλος ο ίδιος μόνο κραυγές ευχαρίστησης έβγαζε από το στόμα.

Το διπλό έληξε 0-0, αλλά υπήρχαν αρκετές στιγμές που ο Πορτογάλος τεχνικός έδειχνε ικανοποιημένος και φαινόταν από τις λέξεις που απηύθυνε στους παίκτες του. «Bueno, Bueno», δηλαδή «ωραία, ωραία», αλλά και «Esto, esto» (αυτό, αυτό) φώναζε.

Το διπλό ξεκίνησε με τους «κόκκινους» να παίζουν με 10. Τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα Χαβίτο, Παπάζογλου, Ντιελνά, Καραγκούνης. Στο κέντρο ήταν δύο, Γκουλάν ως μέσα δεξιά και Τάτος μέσα αριστερά, με τους Αμπντούν, Πάντελιτς, Βλαχοδήμο να παίζουν από αριστερά προς τα δεξιά μπροστά.


Οι μπλε την ίδια ώρα έπαιζαν με 9. Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα οι Ποτουρίδης, Σιόβας, Μανωλάς, Μοντέστο. Στο κέντρο ήταν ο Φέισα πιο μπροστά του Σουμπίνιο (αριστερά) Φουστέρ (δεξιά) και Ντιόγο κορυφή.

Στο δεύτερο του διπλού, ο Χαβίτο πήγε με τους «μπλε» για να παίξει δεξί μπακ και ανέβηκε στο κέντρο ο Μοντέστο και το δεξί άκρο της άμυνας των «κόκκινων» κάλυψε Γκουλάν.

Αυτό που άρεσε στον Ζαρντίμ ήταν ότι οι παίκτες κινήθηκαν κατά μήκος και κατά πλάτος ως ομάδα. Φάνηκε δηλαδή να τον ευχαριστεί ότι προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτό που έκαναν νωρίτερα στην προπόνηση...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ