2012-07-11 07:42:06
Φωτογραφία για Η Χρυσή Αυγή σχολιάζει τα χθεσινή επίθεση στον βουλευτή της στο Αγρίνιο.
Με ανάρτηση στο επίσημο site της η Χρυσή Αυγή σχολίασε την χθεσινοβραδινή επίθεση αναρχικών σε μέλη και στελέχη του κόμματος ,που μετείχαν σε εκδήλωση στο Αγρίνιο "Χθες το βράδυ ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης πραγματοποίησε ομιλία και ενημέρωση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος στο Αγρίνιο, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, όταν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών.

Όπως μας ανέφερε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας αντιλήφθηκαν τον ερχομό οπλισμένων αναρχικών με καδρόνια και πέτρες να κατευθύνονται προς το καφενείο-ουζερί στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ακολούθησε συμπλοκή και μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την ρίψη χημικών, οι αντεξουσιαστές τράπηκαν σε φυγή. Αποτέλεσμα της θρασύδειλης αυτής επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες μαγαζιών, όπως και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός συναγωνιστή στο μάτι από πέτρα και την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των αναρχικών. Αυτό αποτελεί αλλη μια τρανή απόδειξη για ποιόν πραγματικά «δουλεύει» το σύστημα, σε αντίθεση με τα γεγονότα της Βέροιας στα οποία είχαμε την άμεση σύλληψη συναγωνιστών στο συγκεκριμένο περιστατικό. Πόσο ακόμα το κράτος θα προστατεύει τα δικά του «παιδιά»; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να σταματήσει την νόμιμη δράση της, αλλά αντιθέτως θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να επιτύχουμε την ενημέρωση όλων των συμπατριωτών μας για τον δίκαιο Αγώνα μας."
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Χίλαρι Κλίντον στο Λάος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Χίλαρι Κλίντον στο Λάος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ