2012-07-14 11:00:06
Φωτογραφία για Προσφυγή Νέτο στον Άρη
Στις εννιά φτάνουν πλέον οι προσφυγές στον Άρη, έπειτα και από αυτή που κατέθεσε ο Νέτο, με την οποία ζητάει 500.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση.

Και το τελευταίο... οχυρό στο θέμα των προσφυγών, πλέον έπεσε κι έτσι προστέθηκε στους «κίτρινους» ακόμα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, στα ήδη πολλά που έχουν να αντιμετωπίσουν. Την στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει σαφάρι για την ανεύρεση 1 εκ. ευρώ, ώστε να εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε η προσφυγή του Βραζιλιάνου, με την οποία και ζητάει να του καταβληθούν περί τα 500.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό πάντως αντιστοιχεί μόνο σε δεδουλευμένα του, τόσο από την φετινή σεζόν, όσο και από πέρυσι και δεν ζητάει χρήματα από τον επόμενο χρόνο συμβολαίου του, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Βέβαια η κίνηση αυτή του 32χρονου μπακ-χαφ, εκλαμβάνεται ως μέτρο πίεσης προς τον Άρη, ώστε να μείνει ελεύθερος και να μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του σε κάποια άλλη ομάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ