2012-07-16 13:38:06
Φωτογραφία για Σάλος στην κυβέρνηση από την ολομέτωπη επίθεση Κακλαμάνη στον Στουρνάρα
ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προβληματισμός, οργή αλλά μεγάλο θέμα συζήτησης έχει γίνει στην κυβέρνηση η συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στην Real News της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece. Οι σκληρές δηλώσεις για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνννη Στουρνάρα, έχουν δημιουργήσει ρήγματα στο κυβερνητικό συνασπισμό, και η λεωφόρος Συγγρού τρέχει να τα μαζέψει πριν δημιουργηθεί εσωκομματικό αντιπολιτευτικό μέτωπο.

Από τα πυρά Κακλαμάνη, όμως, δεν ξέφυγε ούτε προσφάτως παραιτηθείς υφυπουργός εργασίας , Νίκος Νικολόπουλος.

"Ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι πρωθυπουργός", υπογράμμίσε ο Ν. Κακλαμάνης, αφήνοντας αιχμές εις βάρος του υπουργού.

Παράλληλα τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει στη διαπραγμάτευση τη γραμμή "σου δίνω, μου δίνεις ταυτόχρονα".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real news, ο κ. Κακλαμάνης, εκφράζοντας την άποψή του για τη διαπραγματευτική τακτική που οφείλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση ανέφερε, επίσης για τον Γιάννη Στουρνάρα, ότι "αν οι πολιτικοί του ώμοι δε αντέχουν το βάρος της σκληρής διαπραγμάτευσης ,ας το πει".


Ακόμη, εκτίμησε πως όταν ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού, "θα εμφανιστεί ο πραγματικός Σαμαράς της επαναδιαπραγμάτευσης".

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Κακλαμάνης αφήνει αιχμές για τον βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο, λέγοντας πως "βιάστηκε να αποδεχθεί τη θέση , αλλά και να την εγκαταλείψει".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

15-07-12-REAL-NEWS
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ