2012-07-16 13:45:04
Φωτογραφία για Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου πρωτοπορεί: ''Eξ αποστάσεως Πτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων''
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου διευρύνει τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει σε προπτυχιακό επίπεδο και προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, νέο πτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το νέο αυτό προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρεται με την εξ αποστάσεως μεθοδολογία του ΑΠΚΥ. Είναι κατάλληλο για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα ευρύ γνωστικό υπόβαθρο σχετικά με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις διάφορες λειτουργίες μιας επιχείρησης. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, τη μεθοδολογία ανάλυσης προβλημάτων, την τεχνογνωσία και τα λειτουργικά εργαλεία που κρίνονται απαραίτητα στο σύγχρονο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Στο σύγχρονο και απαιτητικό κόσμο του «επιχειρείν», η αποτελεσματικότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και οργανισμών, δημόσιων και ιδιωτικών, στηρίζεται σε καταρτισμένα και ικανά στελέχη, που με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές τους έχουν σημαντικό ρόλο στη διοίκηση και λειτουργία των οργανισμών.


Η εξασφάλιση πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ενισχύει τις ευκαιρίες εργοδότησης και μελλοντικής επαγγελματικής ανέλιξης, ενώ δίνει στους απόφοιτους ένα σημαντικό υπόβαθρο για συνέχιση των σπουδών τους για απόκτηση επιπρόσθετων προσόντων.

Αίτηση για εισδοχή μπορούν να υποβάλουν όσοι κατέχουν απολυτήριο από λύκειο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ή αντίστοιχου). Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση: http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx μέχρι και την Δευτέρα, 20 Αυγούστου.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα υπάρχουν στη σελίδα του προπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο διαδικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου: http://www.ouc.ac.cy.

Για περισσότερη υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Σπουδών του ΑΠΚΥ στο [email protected]
campuscy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ