2012-07-16 14:18:08
Φωτογραφία για Ειδικές θέσεις πάρκινγκ… μόνο για γυναίκες!
«Επειδή οι άντρες είναι καλύτεροι στο παρκάρισμα από τις γυναίκες, σκεφτήκαμε να τις διευκολύνουμε λιγάκι και φτιάξαμε θέσεις στάθμευσης ειδικά γι’ αυτές, που είναι μεγαλύτερες, μακριά από κολόνες και πυλώνες, πιο φωτισμένες και -κυρίως- δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι ελιγμοί για να παρκάρεις», λέει ο δήμαρχος της γερμανικής πόλης Triberg κ. Gallus Strobel… καταχειροκροτούμενος από το πλήθος των καλών οδηγών στην πόλη του (εννοείται μόνο αντρών!).

Σε κάθε θέση στάθμευσης τοποθετήθηκαν τα γνωστά… αρσενικά και θηλυκά σύμβολα, μη τυχόν και κάποιος «καλός οδηγός άντρας» καταλάβει κατά λάθος (λέω εγώ τώρα!) το πάρκινγκ της… αδαούς και άσχετης γυναίκας οδηγού!

Αν και κατηγορήθηκε αρκετά περί… σεξισμού (πώς κι έτσι;), ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή τους στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel»: «Αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, εγώ δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω τις γυναίκες. Απλώς θέλησα να τις διευκολύνω….

…Άλλωστε το όλο θέμα έφερε την μικρή μας πόλη στο προσκήνιο. Τα τηλέφωνα χτυπάνε συνέχεια και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μας επισκεφθούν για να δοκιμάσουν τα πάρκινγκ».

Άλλωστε η μικρή πόλη των 5.000 κατοίκων του κ. Strobel εκτός από τις φυσικές ομορφιές και τους καταρράκτες της, προσφέρει τώρα έναν επιπλέον λόγο για να την επισκεφθεί κανείς. Κι αυτός δεν είναι οι… θηλυκοί χώροι στάθμευσης αλλά η περιέργεια να δει κάποιος από κοντά πώς είναι… ένας προμαχώνας ανδρικού σωβινισμού!!!
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρώτο φιλί (Video)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρώτο φιλί (Video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ