2012-07-16 16:36:04
Φωτογραφία για Σαμποτάζ στο γήπεδο των νεοφώτιστων της Superleague
Εκτεταμένες δολιοφθορές σε μηχανήματα έργων, που εκτελούν τις εργασίες ανακατασκευής... του γηπέδου Περιβολίων, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες.

Το πρωί, εργαζόμενοι που πήγαν να εργαστούν διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει ζάχαρη στα ντεπόζιτα ενώ είχαν σπάσει και τζάμια σε ορισμένα από τα μηχανήματα. Παράλληλα, σε χώρους του γηπέδου είχαν γράψει υβριστικά συνθήματα.

Στον χώρο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται πως οι δράστες μπήκαν στο γήπεδο από τη νότια ανατολική πλευρά, όπου έχει πέσει ο τοίχος λόγω των εργασιών.

Οι δράστες δεν πήραν τίποτα από το εργοτάξιο και όπως εκτιμάται είχαν ως στόχο να καθυστερήσουνε τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου που θα αποτελέσει την έδρα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που κάνει το έργο Μ.Μαθιουλάκης δήλωσε στο τοπικό Flashnews.gr ότι «προφανώς οι δράστες δεν ήθελαν να κλέψουν αλλά να κωλυσιεργήσουν τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο. Γέμισαν τα ντεπόζιτα των μηχανημάτων με ένα κιλό ζάχαρη. Ευτυχώς οι εργάτες το αντιλήφτηκαν έγκαιρα και δεν έβαλαν μπροστά τα μηχανήματα και έτσι απεφεύχθησαν τα χειρότερα, δηλαδή αυτά να καούν».

Από τις 11 το πρωί οι εργασίες στο γήπεδο συνεχίστηκαν.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ