2012-07-16 17:50:07
Φωτογραφία για ΕΜΕΡΙ: Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Σπαρτάκ Μόσχας π προπονητής των Ρώσων, Ουνάι Εμερι, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, πριν λίγο καιρό.

Ο Έμερι χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σαββατιάτικη αναμέτρηση για τη νυν ομάδα του ενόψει των υποχρεώσεων που έχει στο ρωσικό πρωτάθλημα (ξεκινάει το Σάββατο, οπότε η Σπαρτάκ αντιμετωπίζει τη σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Αλάνια Βλαντικαφκάς) «Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος φέραμε ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο σοβαρός αντίπαλος από εκείνους που αντιμετωπίσαμε επί αυστριακού εδάφους. Είναι μια καλή και τεχνική ομάδα. Είχαμε κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προετοιμαζόμαστε λίγο περισσότερο από την ελληνική ομάδα. Γι 'αυτό και ήμασταν λίγο καλύτερα προετοιμασμένοι σωματικά. Αυτό φάνηκε στο παιχνίδι, αλλά δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Έχουμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε και ίσως αξίζαμε να κερδίσουμε».

Ο Εμερι στάθηκε και στην άμυνά του: «Ο Παρέχα έπαιξε τον πρώτο αγώνα μετά τον τραυματισμό του. Ο Γκαταγκόφ αναγκάστηκε να δράσει στο κέντρο της άμυνας, όπου παρεμπιπτόντως έπαιξε καλά. Εχουμε ακόμα μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Αλάνια».

Τέλος μίλησε στους Ρώσους και για τον τραυματισμό του Κομπάροφ: «Ελπίζουμε ότι η ζημιά δεν είναι σοβαρή και θα μπορέσει να είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ