2012-07-16 18:05:43
Φωτογραφία για Δραματική η σύσκεψη της Τετάρτης. Εγκαταλείπουν Κουβέλης-Βενιζέλος...???
Xoλή στάζουν τα social media για τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Αν λέγαμε ότι βράζει το διαδίκτυο σε βάρος του δεν θα ήταν υπερβολή. 

Χαρακτηρισμοί όπως  «η αριστερή βδέλα του Νείλου», ο «σαδιστής με το γελαστό πρόσωπο», ο «ιδεολόγος του χαρατσιού της ΔΕΗ», είναι από τους πλέον ήπιους.  Η σύσκεψη των 3 αρχηγών της Τετάρτης βρίσκεται στην κυριολεξία στη κόψη του ξυραφιού καθώς διαμορφώνεται ένα εκρηκτικό κλίμα στη βάση των κομμάτων που στηρίζουν το κυβερνητικό σχήμα. Το απάνθρωπο χαράτσι της μέσω της ΔΕΗ σε συνδυασμό με την άρνησή τους να αντιμετωπίσυν το κοστοβόρο τέρας του Δημοσίου δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στην κοινωνία.

Πρώτο θύμα αυτής της κυβερνητικής απραγίας είναι ο αδύναμος κρίκος, η ΔΗΜΑΡ, με τις ανεκδιήγητες θέσεις των στελεχών της οι οποίες προκαλούν εγκεφαλικά στους ψηφοφόρους της. Το κόμμα του Κουβέλη βρίσκεται υπό διάλυση.

Να δούμε αν ο πρόεδρός της θα βρει το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους την Τετάρτη.


Η ίδια εικόνα και στη ΝΔ. Οι παλινωδίες Σαμαρά σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις και η αίσθηση ότι ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ βγαίνει νικητής κατά κράτος έχει κλωνίσει την εμπιστοσύνη στις ηγετικές ικανότητες του πρωθυπουργού. Ένας Σαμαράς που επιχειρεί να πιαστεί από το χαράτσι της ΔΕΗ –τι ταπείνωση μετά τα περιβόητα  «Ζάππεια»-δείχνει ανήμπορος να ανοίξει δρόμους ανάπτυξης για τη χώρα και αποδέχεται παθητικά τις παρόλες των μη αποκρατικοποιήσεων του (αν)αρμόδιου Ταμείου. Ο Βενιζέλος τέλος, πέρα από τον κακό-πολύ συχνά-εαυτό του έχει να αντιμετωπίσει και το Κόμμα των Φλωρίδη, Λοβέρδου, Γιαννίτση, Στουρνάρα, Παπαδόπουλου κ.ά, που έρχεται με φόρα στη πολιτική σκηνή του τόπου.

Με αυτά και πολλά άλλα στο μυαλό τους, προσέρχονται οι 3 αρχηγοί στη σύσκεψη της  Τετάρτης με σκοπό να ανακοινώσουν νέα  μέτρα –Γολγοθά για τους πολίτες. Κάποιοι εκτιμούν οτι αυτή η κοινή σύσκεψη των 3 θα είναι η τελευταία τους. Ήδη Βενιζέλος-Κουβέλης αναζητούν τρόπους να τα φορτώσουν όλα στον Σαμαρά Πηγή / http://www.kourdistoportocali.com/articles/12535.htm
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ