2012-07-16 21:38:04
Φωτογραφία για Ο Δήμος του Λονδίνου διέκοψε συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν
«Πρέπει να σας πω ότι προσπαθούσα να το κάνω αυτό εδώ και 50 χρόνια» είπε ο Μπρους Σπρίνγκστιν στο κοινό 65.000 ανθρώπων. Για το φινάλε της συναυλίας που έγινε στο ...Χάιντ Παρκ το Σάββατο κατάφερε να φέρει στη σκηνή και τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ.

Στο τέλος της τρίωρης συναυλίας οι δύο σταρ μαζί με τον κιθαρίστα Τομ Μορέλο των Rage Against The Machine έπαιζαν το "I Saw Her Standing There" σε ένα κοινό που παραληρούσε. Συνέχισαν με μια διασκευή του "Twist and Shout" και ενώ στις 22:40 η συναυλία έφτανε στην κορύφωσή της ξαφνικά ο ήχος χάθηκε. Όταν οι μουσικοί κατάλαβαν ότι δεν ήταν κάτι προσωρινό ο κιθαρίστας Stevie Van Zandt έπαιξε λίγο a cappella για καληνύχτα, ανασήκωσε τους ώμους του κι έφυγε από τη σκηνή.

Αργότερα το Συμβούλιο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι οι διοργανωτές της συναυλίας έκοψαν το ρεύμα γιατί «έπρεπε να τηρηθεί το προσυμφωνηθέν ωράριο.» Σύμφωνα με το site της διοργανώτριας εταιρίας, Hard Rock Calling, ο Σπρίνγκστιν έπρεπε να είχε σταματήσει να παίζει στις 22:15.

armageddon-news.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΖΑΡΝΤΙΜ: ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΖΑΡΝΤΙΜ: ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ