2012-07-16 22:31:07
Φωτογραφία για Συνδικαλιστές Χαλυβουργίας: Μπορεί να βρεθεί λύση
Τη δέσμευση του υπουργού Εργασίας ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις τους στην διοίκηση της Χαλυβουργίας, απέσπασαν οι συνδικαλιστές, όπως δήλωσε μετά την συνάντησή με τον Γιάννη Βρούτση, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γιώργος Σιφονιός. Ο ίδιος δήλωσε πως φεύγουν από την συνάντηση με τον κ. Βρούτση με την εντύπωση πως μπορεί να βρεθεί λύση, προσθέτοντας ότι το σωματείο είναι το μόνο που ενδιαφέρεται να ανοίξει το εργοστάσιο.

Ο κ. Σιφονιός έκανε επίσης λόγο για μερίδα εργαζομένων που δεν εκφράζουν το σύνολο ενώ σημείωσε με έμφαση ότι οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται σε συσκέψεις.

Κατηγόρησε τέλος τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι με τις δηλώσεις του δυναμιτίζει το κλίμα.

Να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση για να λήξει η απεργία στην Ελληνική Χαλυβουργία ζήτησε από την πλευρά του μέσω του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, την ώρα που ο υπουργός Εργασίας είχε συνάντηση με το προεδρείο των απεργών.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της εταιρίας έχει προειδοποιήσει ότι θα καταθέσει αίτηση για κλείσιμο του εργοστασίου εάν δεν βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, ενώ με πρόσφατη απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε την απεργία παράνομη.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ