2012-07-17 02:36:10
Φωτογραφία για NISSAN Note 2013 [Video]
Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου Note στην ιαπωνική έκδοσή του.

του Μιχάλη Ντιβέρη

Το νέο Nissan Note βρίσκεται προ των πυλών της ιαπωνικής αγοράς και η Nissan έδωσε τις πρώτες εικόνες του στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το Note δεν εγκαταλείπει τον «πολυμορφικό» σχεδιασμό δύο όγκων, με την μεγάλη και έντονα καμπύλη κολόνα εμπρός και το ψηλό τόξο οροφής. Αυτό σημαίνει πως για ακόμη μία φορά το Note δίνει έμφαση στους χώρους της καμπίνας και την εκμετάλλευση αυτών, αλλά και στις πολυμορφικές δυνατότητες της.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η σχεδίαση δεν θα αλλάξει σημαντικά, στην ευρωπαϊκή έκδοση του αυτοκινήτου , επομένως οι σχεδιαστικές ομοιότητες με το Invitation Concept και η εμπρός μάσκα, η οποία εισβάλει στα φωτιστικά σώματα αλλά και τα πλευρικά νεύρα θα παραμείνουν ως έχουν.

Όσον αφορά τους κινητήρες του, ακόμη δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες, σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένουμε τα μοτέρ του Micra - 1.2 τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό αλλά και υπερτροφοδοτούμενο. Όπως είναι λογικό, η δημοτικότητα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων στην ευρωπαϊκή αγορά κάνει σχεδόν σίγουρη τη διάθεση πετρελαιοκίνητης έκδοσης η οποία θα είναι μάλλον αυτή με τον 1.5 dCi.

peritroxon.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ