2012-07-17 02:38:17
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του Ρέιμοντ Φέλτον στους Νιου Γιορκ Νικς, η οποία μεταφέρει τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη και του Κώστα Παπανικολάου στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Oι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ανήκουν πλέον, σε επίπεδο ΝΒΑ, στους Μπλέιζερς. Παράλληλα μειώνονται δραστικά οι πιθανότητες παραμονής του Τζέρεμι Λιν στους Νικς, αφού ο 28χρονος Αμερικανός, που πρωταγωνίστησε στην ανταλλαγή, προορίζεται για τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ.

Όσον αφορά τους Έλληνες, οι Πρίντεζης και Παπανικολάου δεν φαίνεται πως θα συνεχίσουν άμεσα στο ΝΒΑ, αλλά εφόσον θελήσουν να κάνουν το υπερατλαντικό «βήμα», τότε θα κληθούν να διαπραγματευτούν συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους του Πόρτλαντ.

Όπως αναφέρει σε δημοίευμά του το "onsports.gr", πέρα από την επιστροφή του Φέλτον στη Νέα Υόρκη, οι Νικς απέκτησαν έναν ακόμα πρώην παίκτη τους, τον Κερτ Τόμας. Μάλιστα ο πρώτος υπέγραψε παράλληλα νέο συμβόλαιο τεσσάρων ετών έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς ήταν unrestricted free agent. Την αντίθετη διαδρομή, μαζί με τους δύο Έλληνες, έκαναν οι Τζάρεντ Τζέφρις, Νταν Γκατζούριτς και μία επιλογή ντραφτ του 2016.


Όλα αυτά λίγες ώρες πριν ο Τζέρεμι Λιν μείνει ελεύθερος, αφού ολοκληρώνεται η προθεσμία ισοφάρισης της προσφοράς των Χιούστον Ρόκετς στον restricted free agent. Οι «ρουκέτες» μάλιστα κατέθεσαν πρόταση 25.1 εκατομμυρίων δολαρίων για συνεργασία τριών χρόνων.

Εν τω μεταξύ, ο Καρμέλο Άντονι χαρακτήρισε… γελοία την προσφορά των Τεξανών, αλλά πέταξε το «μπαλάκι» στη διοίκηση αναφορικά με την παραμονή του Λιν, που θεωρείται πλέον απίθανη. Ενδεικτικά δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις, με κάποια απαίτησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NISSAN Note 2013 [Video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NISSAN Note 2013 [Video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ