2012-07-17 11:30:04
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Αυτό θα πει τέχνη!
Αν νομίζατε ότι τέχνη είναι η ζωγραφική με πινέλα και η γλυπτική κάνετε λάθος Ο Radya Timofey, ένας 23χρονος καλλιτέχνης από τη Ρωσία έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη συλλογή από έργα τέχνης τα οποία τα δημιούργησε ρίχνοντας βόμβες μολότοφ πάνω σε καμβά.

Χρησιμοποίησε ένα συνδυασμό…σπιτικών ναπάλμ και ουσίες με βάση το πετρέλαιο για να σχεδιάσει τα πλαίσια των πορτραίτων και στη συνέχεια ρίχνει ένα κοκτέιλ Μολότοφ στον καμβά και αυτός φλέγεται. Όταν η φωτιά έχει σταματήσει στο έργο τέχνης, ένα απανθρακωμένο σχήμα αποκαλύπτεται. Παρά το γεγονός ότι η πραγματική “ζωγραφική” λαμβάνει χώρα σε εγκαταλελειμμένους εξωτερικούς χώρους, ο Radya Timofey λέει ότι “φυσικά είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιήσει κάποιος την φωτιά έτσι, αλλά είμαστε προσεκτικοί.

Τα έργα του είναι εμπνευσμένα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και περιέχει προσωπογραφίες των ηρωικών αγωνιστών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι μια γιορτή της νίκης της Ρωσίας σχετικά με τη ναζιστική Γερμανία, καθώς και μία άποψη για τους πολέμους σε εξέλιξη σήμερα.
youropia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ