2012-07-17 13:10:32
Φωτογραφία για Παπανδρέου: Δεν μου έδωσαν χρόνο οι αγορές – Με φρέναρε η διαπλοκή...
Ένα... διπλό παράπονο εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας για την περίοδο της πρωθυπουργίας του, από το βήμα Συμποσίου Τόνισε συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στη Σάμο, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του 14ου «Συμποσίου της Σύμης» που είχε ως θέμα τις προοδευτικές προτάσεις σε περιόδους κρίσεις.

«Το ότι δεν μας έδωσαν χρόνο οι αγορές και το γεγονός ότι η πολιτική ελίτ της χώρας συχνά ήταν σε σχέση διαπλοκής με το κατεστημένο δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της χώρας, για να βγει από τα οικονομικά αδιέξοδα»

Ο κ . Παπανδρέου δήλωσε υπερήφανος επειδή, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, πρώτον, «αποφεύχθηκε η καταστροφή» και δεύτερον, δημιουργήθηκε ένας ευρωπαϊκός μηχανισμός αλληλεγγύης.

Πρόσθεσε πάντως ότι ο μηχανισμός από μόνος του επαρκούσε για να αντιμετωπιστεί η κρίση, διότι και οι αγορές «δεν έδωσαν χρόνο» στη χώρα. «Δημιουργήσαμε και πάλι το έλλειμμα εμπιστοσύνης και δεν μας δόθηκε και ο χρόνος να βάλουμε τάξη στη χώρα, που ήταν αναγκαίο», είπε ο κ. Παπανδρέου.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ