2012-07-17 22:10:06
Φωτογραφία για Νέες θέσεις εργασίας στον τουρισμό
Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε σήμερα και η Όλγα Κεφαλογιάννη σε προγραμματισμένη συνάντηση. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την υπουργό Τουρισμού για τις κινήσεις που έχουν προγραμματιστεί. Ο πρωθυπουργός έδωσε οδηγίες για την αναθέρμανση της αγοράς και την επακόλουθη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε μετά τη συνάντηση:

«Με τον Πρωθυπουργό είχαμε αναλυτική συζήτηση για τα θέματα του τουρισμού. Τον ενημέρωσα για τις πρώτες άμεσες κινήσεις που έχουμε δρομολογήσει. Μου έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις και η επιδίωξη μας είναι ο τουρισμός, που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ανάκαμψη της οικονομίας, να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση αυτή, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για περισσότερα έσοδα για το κράτος, για την αναθέρμανση της αγοράς»

Την πίστη της για την μεταρρύθμιση του κράτους δήλωσε η υπουργός:

«Προς την κατεύθυνση αυτή κινούμαστε και με την αναδιάρθρωση του υπουργείου και των εποπτευόμενων οργανισμών, έτσι ώστε να εξυπηρετούν το νέο λειτουργικό κράτος, που όλοι οραματιζόμαστε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ