2012-07-18 00:08:48
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
O Ολυμπιακός θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι του με την έλευση των διεθνών σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε σε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Άκενκιρχ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τον απολογισμό των δώδεκα προπονήσεων και των δύο φιλικών αγώνων επί αυστριακού εδάφους, με δηλώσεις του στους απεσταλμένους του Τύπου, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμη πιο ποιοτικοί στο παιχνίδι τους με τη έλευση των διεθνών.

Αναλυτικά:

«Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα, πιστεύω είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες. Ήταν ένα πολύ σημαντικό στάδιο προετοιμασίας για να γνωρίσω τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι δανεικοί σε άλλες ομάδες και δεν ήταν στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να τους δω κοντά μου στην ομάδα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου προπονητή, εκφράζοντας παράλληλα τη ανυπομονησία του να ενταχθούν και οι διεθνείς στο πρόγραμμα προπονήσεων:


«Σίγουρα, δεν περίμενα να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αυτά τα δύο παιχνίδια γιατί οι παίκτες είναι περίπου μόλις δέκα ημέρες μαζί. Είναι η πρώτη φορά που παίζουν όλοι μαζί και δεν περίμενα πολλά πράγματα από αυτά τα παιχνίδια. Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, η δουλειά τους στο γήπεδο και η ανταγωνιστικότητα που έδειξε η ομάδα ήταν πάρα πολύ θετικά στοιχεία. Επίσης, την άλλη εβδομάδα στην Πορτογαλία και έρθουν και οι διεθνείς παίκτες μαζί με την ομάδα. Θα ανέβει η ποιότητα και θα είμαστε πιο έτοιμοι να αποφασίσουμε για καινούργιους παίκτες στο ρόστερ, αλλά και ποιοι θα παραμείνουν»

Ο 38άχρονος προπονητής μίλησε για τα τρία φιλικά παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας στην Πορτογαλία κόντρα σε Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, όπως υπογράμμισε: «Με την έλευση των διεθνών θα αυξηθεί η ποιότητα της ομάδας. Στην Πορτογαλία θέλω μία συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε μέχρι στιγμής. Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί θα είναι πιο δύσκολα. Πιστεύω πως με τη βοήθεια των διεθνών θα ανέβει η ποιότητα της ομάδας, αλλά και των αγώνων».

Ερωτηθείς για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Πορτογαλία, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υπογράμμισε: «Στην Πορτογαλία θα έρθουν οι ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι για να παίξουν γιατί εδώ στην Αυστρία είχαμε μόνο 16 παίκτες για να παίξουμε τους δύο φιλικούς αγώνες. Ήταν λίγο δύσκολο για αυτό και στην Πορτογαλία θέλω οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε περισσότερους παίκτες στην Πορτογαλία, καθώς υπολογίζουμε και τους διεθνείς. Θα προσθέσουν σίγουρα ποιότητα στην ομάδα και θα είμαστε πιο έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ