2012-07-18 09:10:02
Φωτογραφία για Η χώρα δε σώζεται μ΄ αυτούς!
Γράφει ο Μάγια

 Η απομυθοποίηση της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ είναι το πρώτο …«επίτευγμα» της τρικολόρε συγκυβέρνησης, με το …αριστερό δεκανίκι.

Το δεύτερο …«επίτευγμα» (βρίσκεται στα σκαριά) αφορά στην επιστράτευση των γνωστών οριζόντιων μέτρων φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, που έχει εξαντλήσει τις αντοχές της.

Παρακολουθούμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, που σχεδίασαν και εκτελούν με θαυμαστή ακρίβεια η διεθνής κερδοσκοπία και η εγχώρια Διαπλοκή.

Η χώρα δε σώζεται μ΄ αυτούς!

Σαμαράς και Βενιζέλος εκτελούν κατά γράμμα το «συμβόλαιο» υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού, ενώ είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ο …ειδικός ρόλος, που έχει αναθέσει η Διαπλοκή στην …υπεύθυνη «Αριστερά» του ανεκδιήγητου Κουβέλη.

Στην Ισπανία έχουν αρχίσει τα …όργανα.

Εξουθενωμένοι από τα σαρωτικά μέτρα λιτότητας, που παίρνει η κυβέρνηση Ραχόι, οι Ισπανοί δίνουν σχεδόν καθημερινά ραντεβού αντίστασης στους δρόμους.

Και εμείς, εδώ, προτιμάμε να τιμάμε να περιλάλητα «μπάνια του λαού», επιβεβαιώνοντας τον Ουμπέρτο Εκο και τη γνωστή ρήση του, «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ