2012-07-18 09:08:44
Φωτογραφία για ΓΚΑΖΑΕΦ : Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Βαλερί Γκαζάεφ, πρόεδρος της Αλάνια και τροπαιούχος ΟΥΕΦΑ το 2004 με την ΤΣΣΚΑ, σε δηλώσεις του αποθεώνει τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Μια μεγάλη μορφή του ρωσικού ποδοσφαίρου βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο γήπεδο του Σβατς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ο Βαλερί Γκαζάεφ, τροπαιούχος ΟΥΕΦΑ το 2004 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νυν πρόεδρος της Αλάνια Βλαντικαφκάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δείχνει, ως ένα βαθμό, την ταυτότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει πολλούς διεθνείς παίκτες απ' όσο ξέρω και γι' αυτό δικαιωματικά μπορεί να πει κανείς ότι εκπροσωπεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε χρόνο στο Champions League. Η άλλη ομάδα που το κάνει αυτό είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο Ολυμπιακός είναι συνήθως και ο πρωταθλητής»


Σε ερώτηση για την ομάδα που διοικεί αυτή τη στιγμή, είπε:

«Η Αλάνια είναι μια νέα ομάδα. Έχουμε πολλούς ντόπιους παίκτες. Αυτή είναι η στρατηγική μας. Βασιζόμαστε στο ταλέντο που υπάρχει στον τόπο μας. Ήταν ένα μεγάλο τεστ για μας κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα».

Τέλος, για το αν η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει την Άλάνια να μεγαλώσει ως οντότητα και γιατί όχι να βοηθήσει το γιο του να φτάσει με την ομάδα του Βλαντικαφκάς σε έναν τίτλο, σχολίασε:

«Πλέον δεν είμαι προπονητής, αλλά πρόεδρος της ομάδας. Προπονητής είναι ο γιος μου. Κάνω ό,τι μπορώ φυσικά. Βοηθάω όπου υπάρχει δυνατότητα, δίνω την εμπειρία και τις γνώσεις μου. Το να πάρει ο γιος μου ένα ευρωπαϊκό σαν προπονητής (κοιτάει τον ουρανό) θα είναι η απόλυτη ευτυχία για μένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ