2012-03-16 09:30:06
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστή: Βαγγέλη, Φάτους όλους
Εμπρός ξεκίνα τι περιμένεις, φάτους όλους. Αν θέλεις δόξεςκαι τιμές άρχισε να τους τρως. Εμείς οι εν δυνάμει ψηφοφόροι σου περιμέναμε πως...και πως αυτή τη στιγμή να σε δούμε να τους τρως. Ξεκίνα λοιπόν ο χρόνος πουέχεις είναι λίγος δε θα προφτάσεις, αν αργήσεις θα τους φας αμάσητους και θα βαρυστομαχιάσεις.

Και αν θες τη γνώμη μας ξεκίνα από τους κολλητούς σου καιαυτούς που δήλωσαν ότι σε στηρίζουν. Κουταμάρες, μη τους ακούς, υπουργούςθέλουν να τους κάνεις στην κυβέρνηση Σαμαρά, για σένα χέστηκαν.Μετά φάε τους συνδικαλιστές και όλο αυτό το σκυλολόι, είδαμεπως τόσα χρόνια αραχτοί και διαπλεκόμενοι τι είδους προστασία εξασφάλισαν στουςεργαζόμενους.Έπειτα συνέχισε με όλους τους κλέφτες και καταχραστές.Φάτους γρήγορα και παστρικά και γύρνα τα λεφτά στα ταμεία.Το ίδιο με όσους ημέτερους και μη που άρπαξαν παχυλά εφάπαξ,υπέρογκες συντάξεις, και είναι αραχτοί από 35 χρονών  αφήνοντας τα κοροΐδα να εργάζονται μέχρι τα65 για να τους πληρώνουν και να τους συντηρούν και σαν να μη φτάνει αυτό  θέλουν και πρωτότυπα ακριβά  φάρμακα τρομάρα τους! Φάτους και αυτούς μετην ησυχία σου, αλλά γύρνα τα λεφτά τουλάχιστον της τελευταίας 10ετίας σταταμεία.Και όταν χορτάσεις φτιάξε και τη δημόσια διοίκηση, αυτή ντεπερί μορίων και αξιοκρατίας που λένε, χωρίς να βάζουν οι βρωμοπολιτικοί ταχέρια τους
. Α, και μη ξεχάσεις να απαλλάξεις τη μάνα μου στο χωριό από τοχαράτσι που της έβαλες για το κατώι που έχει τις γίδες, το σανό και το βαρέλιμε το κρασί. Λυπήσου τη, δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα χρέη που της άφησαν όλοιαυτοί που θα φας.Βαγγέλη μόνο εσύ μπορείς να τους φας όλους μονομιάς. Και ανπάρεις κανένα κιλό παραπάνω δεν πειράζει, χαλάλι σου, για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ