2012-03-16 09:35:04
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει, αλλά βουλιάζει
Η αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως δεν άλλαξε και την ψυχολογία των ψηφοφόρων του καθώς τα ποσοστά παραμένουν απογοητευτικά. Πρώτη αλλά μακριά από την αυτοδυναμία βρίσκεται η ΝΔ και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου αυξάνουν συνεχώς τα δημοσκοπικά τους ποσοστά. Στα αξιοσημείωτα της μέτρησης του ΣΚΑΙ και της εταιρείας Public issue είναι ότι το 25,5% δηλώνει πως θα απέχει από τις εκλογές ή θα ρίξει ψήφο διαμαρτυρίας Συγκεκριμένα: ΝΔ 25%, Δημοκρατική Αριστερά 15,5%, ΣΥΡΙΖΑ 12% ΚΚΕ 11,5%, ΠΑΣΟΚ 11% Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, ΛΑΟΣ 4%, Οικολόγοι 3,5% Χρυσή Αυγή 3%

Η εικόνα με την αναγωγή, αλλάζει μόνο όσον αφορά τον αριθμό των κομμάτων που μπαίνουν στην βουλή. Καθώς σύμφωνα με την μέτρηση και η Δημοκρατική Συμμαχία συγκεντρώνει το «πολυπόθητο» 3%.

Η πλειονότητα των ερωτηθέντων εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την κυβέρνηση σε ποσοστό 86%. Το 66% δεν εμπιστεύεται τον Λ. Παπαδήμο για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας, ωστόσο το 48% πιστεύει ότι η χώρα είναι απίθανο να χρεοκοπήσει.
Kafeneio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ