2012-07-23 14:24:03
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: «Μετατρέπουν τη χώρα μας σε χώρα τρομοκρατημένων ειλώτων»
Η επέμβαση των ΜΑΤ στη Χαλυβουργία Ελλάδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου έχουν περάσει στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως: «την ίδια ώρα αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτή την κατάσταση, τους στερούν με τη βία και το κάθε δικαίωμα που έχουν να αντισταθούν».

Στη συνέχεια ο κ. Τσούκαλας τόνισε πως οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας απεργούν τους τελευταίους εννέα μήνες, επειδή ο εργοδότης τους κάλεσε να διαλέξουν μεταξύ 180 απολύσεων ή 5ωρη πενθήμερη εργασία, με 40% μείωση των αποδοχών τους.

Προσθέτει επίσης «η Ελληνική Χαλυβουργία όχι μόνο δεν έχει ζημία αλλά η παραγωγή βαίνει αυξάνουσα» και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι όταν είπε πως «θα προστατεύσει το ιερό δικαίωμα στην εργασία γνώριζε ότι η φράση αυτή είναι η επιτομή της απεργοσπασίας».

Ο κος Τσουκαλάς υποστήριξε ότι «τέτοιες τακτικές γίνονται όπλο κατά των απεργών, όχι όμως και κατά όλων όσοι κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν εκτός Ελλάδας, πετώντας στο δρόμο τους εργαζόμενους» υπογραμμίζοντας ότι προσπαθούν «να μετατρέψουν τη χώρα μας σε χώρα τρομοκρατημένων ειλώτων».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ