2012-07-24 10:23:47
Φωτογραφία για ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ, ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ... ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΦΑΡΕΝΣΕ
Ο Ολυμπιακός ανοίγει σήμερα απέναντι στη Φαρένσε τον κύκλο των φιλικών στην Πορτογαλία, με νέα πρόσωπα στην 11άδα τους Έλληνες διεθνείς.

Το φιλικό κόντρα στην πορτογαλική ομάδα τρίτης κατηγορίας θα αρχίσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση είναι το "Εστάντιο Σαν Λουίς" στο Φάρο, ένα μικρό παλιό γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο το οποίο έχει κλείσει για σοβαρούς αγώνες από το 2004, όταν κατασκευάστηκε το μεγάλο γήπεδο στο Αλγκάρβε, εκεί που φιλοξενήθηκαν αγώνες του Euro και εκεί που θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα και τη Νιούκαστλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, περιμένει πάντως από τους παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα και αγωνιστικότητα στο σημερινό φιλικό, στο οποίο θα αγωνιστούν για κάποιο διάστημα και οι Έλληνες διεθνείς της ομάδας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Μήτρογλου και Φετφατζίδης.


Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει να δώσει ευκαιρία παραμονής στο ρόστερ σε παίκτες για τους οποίους δεν υπάρχει ακόμη σχετική οριστική απόφαση, όπως οι Σουμπίνιο, Τάτος, Ντιελνά και Ποτουρίδης.

Την ευκαιρία του θα πάρει και ο Μπάμπης Λυκογιάννης ο οποίος δηλώνει ότι... «τέτοιες δεν παρουσιάζονται εύκολα, θα προσπαθήσω να την αρπάξω από τα μαλλιά. Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά».

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των ερυθρόλευκων δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την αρχική 11άδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ