2012-07-24 16:37:11
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ: Οδηγός υπέστη ανακοπή, το Ι.Χ. μπήκε σε κέντρο, τραυμάτισε κόσμο και μετά… αναστήθηκε!
ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Οι τουρίστες δεν κινδυνεύουν και ο ίδιος νοσηλεύεται στην Εντατική. Προηγουμένως χτύπησε σε κολώνα φωτισμού και σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Παρά λίγο τραγωδία χθες στα Κολύμπια Ρόδου όταν συνέβη ένα από τα πιο περίεργα και απίστευτα τροχαία ατυχήματα. Αυτοκίνητο εισέβαλε σε καφετέρια, τραυμάτισε τρεις τουρίστες και ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και «αναστήθηκε» κατά την πρόσκρουση στην καφετέρια. Το χτύπημα τον επανέφερε στη ζωή!

Συγκεκριμένα Έλληνας τουρίστας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ηλικίας 53 χρονών, ενώ εκινείτο στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, υπέστη ανακοπή καρδιάς και έχασε τις αισθήσεις του. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο, εισέβαλε σε καφετέρια και τραυμάτισε τρεις τουρίστες, θαμώνες του καταστήματος!

Προηγουμένως χτύπησε σε κολώνα φωτισμού και σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Με όλες αυτές τις καραμπόλες ο αναίσθητος οδηγός επανήλθε στη ζωή, αλλά όπως εξήγησε έχει πρόβλημα καρδιάς και υπέστη ανακοπή!

Ο ίδιος και οι τρεις τραυματίες τουρίστες μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Οι τουρίστες είχαν κυριολεκτικά άγιο αφού θα μπορούσαν να χτυπηθούν βαριά από το ακυβέρνητο Ι.Χ., αλλά τελικά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο «αναστηθείς» μετά την ανακοπή καρδιάς» 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Γιατροί είπαν ότι κυριολεκτικά «πήγε κι’ ήλθε» από το θάνατο στη ζωή, ύστερα από την επιβεβαίωση ότι όντως υπέστη ανακοπή η οποία μάλιστα διήρκεσε αρκετή ώρα, ικανή να επιφέρει το τέλος!

Να λειτούργησαν θεραπευτικά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που υπέστη στο κεφάλι και το στήθος κατά την εισβολή στην καφετέρια;

ΠΗΓΗ: rodosalarm
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ