2012-07-24 23:04:09
Φωτογραφία για Mossad κατά Ιράν και Χεζμπολάχ σε όλο τον κόσμο…
Το Ιράν και η Χεζμπολάχ ενήργησαν με σκοπό τη διάπραξη επιθέσεων σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, αναφέρει ανακοινωθέν του γραφείου του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, το οποίο βασίζεται σε έκθεση του επικεφαλής της Μοσάντ.

Ο επικεφαλής της Μοσάντ Ταμίρ Πάρντο και ο διευθυντής της αντικατασκοπείας, Σιν Μπετ, Γιόραμ Κόεν, ενημέρωσαν με αναφορά τους τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, έπειτα από την επίθεση της 18ης Ιουλίου στη Βουλγαρία, που κόστισε τη ζωή σε πέντε ισραηλινούς τουρίστες. Το Ισραήλ κατηγόρησε κυρίως το Ιράν και τη Χεζμπολάχ ότι ευθύνονται για τις επιθέσεις κατά ισραηλινών στόχων τον Φεβρουάριο του 2012 στη Γεωργία, την Ινδία και την Ταϊλάνδη.

Διαβάστε περισσότερα Το Μάρτιο, το Αζερμπαϊτζάν δήλωσε πως απέτρεψε επιθέσεις που ετοίμαζε η Τεχεράνη εναντίον των πρεσβειών του Ισραήλ και των ΗΠΑ στο Μπακού και συνέλαβε 22 ανθρώπους που φέρεται να είχαν στρατολογηθεί και εκπαιδευθεί από το Ιράν. Το Ισραήλ κατηγόρησε επίσης την Τεχεράνη ότι χρηματοδότησε την επίθεση της 18ης Ιουλίου στη Βουλγαρία, η οποία εκτελέστηκε από τη Χεζμπολάχ.

http://www.defence-point.gr/news/?p=54001
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ