2012-03-16 14:36:44
Φωτογραφία για «Ο στόχος μου πάντα είναι να κερδίζω»
              Καθόλου χορτασμένος από τίτλους δεν είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να κυριαρχεί στη Formula 1 Παρά τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα και την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν είναι καθόλου "χορτασμένος" και θέλει να φτάσει σε νέες επιτυχίες την σεζόν που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή.

Ο πιλότος της Red Bull μάλιστα παραδέχτηκε πως εκνευρίζεται όταν κάποιος τον αφήνει πίσω, δείγμα του ότι έχει πνεύμα νικητή και θέλει να είναι πάντα πρώτος.

«Ο στόχος μου πάντα είναι να κερδίζω τον Παγκόσμιο τίτλο και μετά το πρώτο πρωτάθλημα η ανακούφιση ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεις ότι μπορείς να το κάνεις και επίσης δεν μπορεί να στο πάρει κανείς. Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν μπορώ να το ξανακάνω. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, ακόμη έχω πολλά κίνητρα και συνεχίζω να εκνευρίζομαι αν κάποιος με κερδίσει, κάτι που είναι καλό», σχολίασε αρχικά ο 24χρονος πιλότος και συνέχισε:

«Θα ήταν τελείως ανώριμο αν πίστευα πως ποτέ δεν θα πάει κάτι στραβά. Από αυτά που έχω δει, μπορώ να γνωρίζω πως δεν γίνεται τα πράγματα να εξελίσσονται πάντα όπως θέλεις. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε πρόβλημα και σίγουρα πέρυσι είχαμε μια εκπληκτική σεζόν. Είχαμε αγώνες που θα μπορούσαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα, αλλά και αγώνες που όντως ήμασταν καλύτεροι, έτσι είναι η ζωή». GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ