2012-03-16 15:19:20
Φωτογραφία για Ο Μουρίνιο στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ
Δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο η κληρωτίδα στον ΑΠΟΕΛ καθώς έφερε αντίπαλο των Κυπριών στους «8» του Champions League την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο. Ντέρμπι Μίλαν – Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ – Μπάγερν και Μπενφίκα – Τσέλσι τα άλλα ζευγάρια.

«Να μην πετύχουμε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και όλα γίνονται», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ εν όψει της κλήρωσης του Champions League ωστόσο η κληρωτίδα είχε διαφορετική άποψη. Αντίπαλος του συγκροτήματος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι η «βασίλισσα» της Ευρώπης ενώ σε περίπτωση που γίνει ακόμα μια υπέρβαση και ο ΑΠΟΕΛ περάσει στα ημιτελικά, θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού, Μπαρσέιγ – Μπάγερν Μονάχου.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια σίγουρα ξεχωρίζει η σύγκρουση της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί και στην φάση των ομίλων με τους Καταλανούς να επικρατούν 3-2 στο Μιλάνο και να έρχονται ισόπαλοι με 2-2 στην Βαρκελώνη. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει εκείνον του Μπενφίκα – Τσέλσι.  Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 27/28 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί 3/4 Απριλίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «8»:

ΑΠΟΕΛ –  Ρεάλ Μαδρίτης

Μαρσέιγ – Μπάγερν Μονάχου

Μπενφίκα – Τσέλσι

Μίλαν – Μπαρτσελόνα

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Α. Νικητής 1 – Νικητής 2

Β. Νικητής 3 – Νικητής 4

Τελικός

Νικητής Α – Νικητής Β
 sportaction.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαϊμού εκβιασμοί...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαϊμού εκβιασμοί...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ