2012-08-01 23:28:38
Φωτογραφία για «ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Ο ΧΑΪΝΤΣΕ»
Ο Γκαμπριέλ Χάιντσε αποκλείστηκε από την αποστολή της Ρόμα για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι ο παίκτης είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπολόνια.

Το όνομα του 34χρονου Αργεντινού αμυντικού, Γκαμπριέλ Χάιντσε, «παίζει» αρκετά δυνατά τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο παίκτη να μένει... off από τους "εκλεκτούς" της Ρόμα που θα βρεθούν από τις 2 μέχρι τις 13 Αυγούστου στο Ίρντινγκ της Αυστρίας για την συνέχεια της προετοιμασίας. Το... κόψιμο του Χάιντσε από τον Ζέμαν πυροδότησε, όπως ήταν φυσικό, νέα σενάρια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και ρεπορτάζ από την Ιταλία που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Χάιντσε είναι αυτήν την στιγμή μεταξύ Ολυμπιακού και Μπολόνια, καλοβλέποντας και τις δύο περιπτώσεις. Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη μετακόμισή του στο Λιμάνι, στην παρούσα όμως φάση, δεν γίνεται λόγος για τελικές επαφές των δύο πλευρών.


Φαίνεται όμως ότι οι Ρωμαίοι είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Χάιντσε να φύγει και από εκεί και πέρα ο ίδιος ν' αποφανθεί για το που θέλει να παίξει τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα οι διαρροές που υπάρχουν από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη είναι πως «πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει αλλά μέχρι εκεί».

Άλλωστε ο παίκτης που έχει επιλέξει, σύμφωνα πάντα ε το δημοσίευμα, ο Ζαρντίμ για την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού είναι ο Βραζιλιάνος Κανού της Σταντάρ Λιέγης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ