2012-08-03 16:15:03
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Παγιδεύτηκε στην άμμο και την έπνιξε η παλίρροια
Είχε μόλις φτάσει στην Antigua στην Καραϊβική η 33χρονη Nicola Raybone. Είχε μαζί της τα δύο παιδιά της και το ταξίδι τους είχε γίνει για έναν πολύ ευχάριστο λόγο: στο νησί αυτό θα γινόταν ο δεύτερος γάμος του πατέρα της.

Η άτυχη γυναίκα συνάντησε τους άλλους καλεσμένους στο μπαρ του ξενοδοχείου και πέρασε μαζί τους την ώρα μέχρι που ήρθε η ώρα για το προγαμιαίο δείπνο. Καθώς όλοι κατευθύνονταν στο χώρο όπου θα δινόταν το δείπνο, η 33χρονη αποφάσισε να μείνει πίσω για να θαυμάσει το όμορφο ηλιοβασίλεμα από την παραλία.

Καθώς όμως περπατούσε προς τη θάλασσα στο Jolly Beach Resort κόλλησε σε κινούμενη άμμο στην άκρη της θάλασσας, όπως προέκυψε από την έρευνα. Ο ουρανός γινόταν ολοένα και πιο σκοτεινός και τα κύματα έρχονταν όλο και πιο κοντά της κι εκείνη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά οι κραυγές της ακούγονταν αλλά καθώς είχε πέσει το σκοτάδι κανείς δεν μπορούσε να δει πού ακριβώς είχε ακινητοποιηθεί.


Τα σανδάλια και το κινητό της βρέθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου κι έτσι οικογένεια, φίλοι αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου την έψαχναν «χτενίζοντας» την περιοχή.

Τελικά όμως την εντόπισαν νεκρή στην άκρη της ακτής. Δυστυχώς δεν υπήρχε καμία ταμπέλα που να προειδοποιεί για τους κινδύνους στην περιοχή, παρότι κι άλλοι επισκέπτες είχαν αναφέρει αντίστοιχα περιστατικά στην άμμο.

«Είναι τρομακτικό το πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα. Η οικογένειά της την έψαχνε αλλά ήταν πολύ σκοτεινά. Δεν ήταν δύσκολο να βουλιάξει κανείς στην άμμο. Η παραλία είχε γίνει κατάμαυρη και το κύμα ήταν δυνατό και μεγάλο», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

topeiraxtiri.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ