2012-03-17 09:30:07
Φωτογραφία για Στην Πόλη ο Γκούντιονσεν
Ο Γκούντιονσεν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για λόγους αποθεραπείας, και φουντώνουν πάλι τα σενάρια που τον θέλουν να βολιδοσκοπείται από Τουρκικούς συλλόγους.

Στη Κωνσταντινούπολη βρίσκεται τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα ο Έιντουρ Γκούντιονσεν συνοδεία του Άρναρ Γκρέταρσον. Η επίσημη ενημέρωση θέλει τον Ισλανδό άσο της ΑΕΚ να έχει επισκεφτεί την Πόλη για ένα σεμινάριο αποκατάστασης. Ωστόσο, το μέλλον του στην Ένωση κρίνεται μάλλον αμφίβολο.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως υπάρχουν σύλλογοι από την Τουρκία που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ τα πολλά προβλήματα της ΑΕΚ οδηγούν τον 34χρονο επιθετικό σε σκέψεις φυγής από τους «κιτρινόμαυρους».

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχει ζητήσει να διακοπούν τα δίδακτρα στο σχολείο των παιδιών του, πράγμα που σημαίνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι μάλλον θα είναι και το τελευταίο του στην Ελλάδα, όπου λόγω του τραυματισμού του δεν είχε την ευκαιρία να μείνει αρκετό διάστημα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η ομάδα σωθεί, στην ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να ζητήσουν μείωση του ετήσιου συμβολαίου του «Iceman» για την επόμενη σεζόν. Κάτι που μόνο θετικά δεν θα λειτουργήσει αν ο «Γκούντι» σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ