2012-08-11 10:40:34
Φωτογραφία για Ολυμπιακή Επιτροπή: Κάντε σεξ αλλά με τα προφυλακτικά του χορηγού μας
Ένας κουβάς γεμάτος ανεπίσημα προφυλακτικά από την Αυστραλία βρέθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου, προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας προφυλακτικών Durex που είναι ο επίσημος προμηθευτής προφυλακτικών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Λονδίνου 2012 έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για την υπόθεση, ενώ οι αθλητές αστειεύονται αναρτώντας φωτογραφίες των αυστραλιανών προφυλακτικών στο Facebook. «Χαχα! Οι φήμες είναι αληθινές. Ολυμπιακό Χωριό» έγραψε μία αυστραλιανή ποδηλάτρια, αναφερόμενη στις φήμες ότι κάθε τέσσερα χρόνια το χωριό που φιλοξενεί τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων «παίρνει φωτιά».

Η μόδα της δωρεάν παροχής προφυλακτικών στους αθλητές ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992, κίνηση που προσυπέγραψε και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 παρείχαν 150.000 δωρεάν προφυλακτικά στους 10.800 αθλητές που συμμετέχουν σε αυτούς, επίσημος προμηθευτής των οποίων είναι η εταιρεία Durex.

Αντίστοιχα, στο Πεκίνο μοιράστηκαν 100.000 προφυλακτικά, ενώ στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000, οι διοργανωτές χρειάστηκε να παραγγείλουν 20.000 περισσότερα προφυλακτικά από τις 70.000 που είχαν προμηθευτεί αρχικά. Εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος μοίρασε τα αυστραλιανά προφυλακτικά της εταιρείας Ansell - τα Kangaroo condoms (προφυλακτικά Καγκουρό), όπως ονομάζονται - στους αθλητές.

Προσέθεσε, ωστόσο, ότι οι αθλητές δικαιούνται να φέρνουν μαζί τους στο χωριό προϊόντα για προσωπική χρήση. «Θα το ερευνήσουμε και θα ζητήσουμε να μην μοιραστούν σε άλλους αθλητές γιατί η Durex είναι ο προμηθευτής μας» είπε η εκπρόσωπος. Εκπρόσωπος της Ansell, δήλωσε ότι η εταιρεία της δεν γνωρίζει κάτι για το ζήτημα και ότι μάλλον πρόκειται για φάρσα. «Δεν έχουμε επίσημη συμμετοχή ή σχέση με τους Ολυμπιακούς» σχολίασε.
tovima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ