2012-08-13 23:37:58
Φωτογραφία για Κύριε υφυπουργέ,καν είναι αλήθεια,καεβείται από το καλάμι.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε καλό θα είναι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την εξουσία να είναι προσεκτικοί...

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα On Alert ο ΥΦΕΘΑ Δημήτρης Ελευσινιώτης, "κατηγορείται" για "προκλητική" παρουσία το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο θέρετρο του Πολεμικού Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα.

Η παρουσία του ΥΦΕΘΑ στην Αγία Μαρίνα κρίθηκε από πολλούς “προκλητική” γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρουν πολλοί που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Αγία Μαρίνα, ο ΥΦΕΘΑ είχε “δεσμεύσει” έξι σπίτια ανωτάτων,στα οποία διέμεναν δύο αξιωματικοί συνεργάτες τους και στα υπόλοιπα τρία συγγενικά του πρόσωπα.

Η "καταγγελία" εναντίον του ΥΦΕΘΑ αναφέρει επίσης ό τι μετακινείται εντός του θέρετρου με το υπουργικό αυτοκίνητο και συνοδεία των βατραχανθρώπων της ΔΥΚ που αποτελούν την ασφάλειά του.

Τέλος σε όλα αυτά προσθέτουν ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΥΦΕΘΑ πιέζει για να ανακαινιστεί το σπίτι που μένει στην Αγία Μαρίνα. Πέρυσι είχε ανακαινιστεί το σπίτι του Αρχηγού στη ΘΑΝ και σύμφωνα με πληροφορίες είχε κοστίσει 150.000 ευρώ,τα οποία οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχαν καλυφθεί από νατοϊκά κονδύλια.
πηγή
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ