2012-08-14 08:29:44
Φωτογραφία για «Τα δεδομένα άλλαξαν»
Ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του επιβεβαίωσε την ανατροπή στην υπόθεση, καθώς Κόλο-Κόλο και Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία.

Το βράδυ της Δευτέρας υπήρχαν νέα δεδομένα για την περίπτωση του Κοντρέρας, καθώς η πλευρά του παίκτη είχε νέες επαφές με τον Ολυμπιακό και φαινόταν πως τα πράγματα ακόμα δεν είχαν τελειώσει (Διαβάστε εδώ). Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει λοιπόν και ο ίδιος ο παίκτης, καθώς με δηλώσεις του ο 34χρονος αμυντικός, αποκάλυψεςπως οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με την Κόλο-Κόλο και τα δεδομένα άλλαξαν.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Χιλιανός στο «Radio Cooperativa»: «Τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Πρόθεσή μου ήταν να μείνω στην Κόλο-Κόλο, αλλά φαίνεται πως οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα για την Κόλο-Κόλο και μένα. Η ομάδα μου με παραχωρεί και αυτό είναι πολύ σπάνιο για παίκτες της ηλικίας μου. Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για μένα. Είμαι αρχηγός της Κόλο-Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο-Κόλο θα έχει κέρδος. Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ