2012-03-17 13:39:04
Φωτογραφία για Επί ποδός... παρέλασης δήμοι και περιφέρειες
Σε επιφυλακή βρίσκονται δήμοι και περιφέρειες της Ελλάδας εν όψει των παρελάσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου μετά το ξέσπασμα επεισοδίων που σημειώθηκαν στις τελευταίες παρελάσεις.

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Η παρέλαση των μαθητών και των πεζοπόρων στρατιωτικών τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποκλείσουν το χώρο των επισήμων και θα δημιουργήσουν έναν προστατευτικό κλοιό.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται πεπεισμένοι δε θα επαναληφθούν οι ίδιες εικόνες με εκείνες της 28ης Οκτωβρίου, καθώς η μεγάλη παρέλαση θα γίνει στην Αθήνα, όπως θα βρίσκεται η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Φετινή «καινοτομία» αποτελεί η απόφαση του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης να μη στηθεί εξέδρα επισήμων, σε μία προσπάθεια οι πολίτες να έρθουν πιο... κοντά με τους επίσημους.


Την ίδια τακτική είχε εφαρμόσει από πέρσι το Μάρτιο και ο Δήμο Ωραιοκάστρου, ο οποίος απομάκρυνε από το χώρο της παρέλασης τόσο την εξέδρα των επισήμων, όσο και τις τέντες για τον ήλιο, προκειμένου να είναι όλοι... ίσοι.

Στο μεταξύ προετοιμασμένος είναι ο Δήμος Σάμου, μετά τις δηλώσεις των κτηνοτρόφων του νησιού οι οποίοι εμφανίστηκαν με άγριες διαθέσεις ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω προκειμένου να εξασφαλίσουν το μεροκάματά τους, καθώς όπως τονίζουν, έχουν να εργαστούν από το περσινό Πάσχα. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ