2012-03-17 13:40:16
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ
Η επικείμενη συνεργασία των έξι διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ προκαλεί αναταράξεις στο κόμμα.

Οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας αντιδρούν, ενώ η οργάνωση στην Πιερία υπενθύμισε στον Φ. Κουβέλη την απόφαση ότι δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια εν ενεργεία βουλευτές άλλων κομμάτων, αναφέρει το ethnos.gr. Αντιδράσεις υπάρχουν και στο Κιλκίς από τοπικά στελέχη για τον Θεόδ. Παραστατίδη. Στη Θεσσαλονίκη το ίδιο κλίμα επικρατεί για την υποψηφιότητα του Λευτέρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποτελεί πρόταση των Ελεύθερων Πολιτών του Βασίλη Οικονόμου που συνεργάζεται με τη ΔΗΜΑΡ. Γνωστά στελέχη της ΔΗΜΑΡ προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που περιληφθεί ο Λ. Κωνσταντινίδης, οι ίδιοι θα αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους.

Ειδική αποστολή

Για τον λόγο αυτόν και για να μετριάσει τις αντιδράσεις, πάει στη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, που θα προεδρεύσει το Σάββατο σε συνεδρίαση των γραμματέων των οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας. Ωστόσο, σήμερα αντιπροσωπεία των έξι διαγραφέντων βουλευτών υπό τον Γ. Αμοιρίδη θα έλθει στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, για να συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη.

 Εκτάκτως θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή την Τρίτη, η οποία θα εγκρίνει ή θα απορρίψει τη συνεργασία με τους έξι βουλευτές.
  TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ