2012-08-15 17:41:02
Φωτογραφία για Ημέρα τρόμου για δύο Ευβοιώτες στα χέρια των ληστών που ήταν αδίστακτοι
Δεν φτάνει που δούλευαν τέτοιες μέρες, έπεσαν και θύματα των ληστών. Στην μία περίπτωση το έπαιξαν αστυνομικοί και στην άλλη πελάτης, οι ληστές στην Εύβοια.

Δύο ληστείες μέσα σε μία ημέρα είχαμε στον νομό μας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, για ένοπλη ληστεία χθες (14-08-2012) το βράδυ, σε κατάστημα καλλυντικών στους Ωρεούς Ευβοίας. 

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 23:30΄ το βράδυ, ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας μαύρα γάντια και σκουρόχρωμα ρούχα, εισήλθε στο κατάστημα καλλυντικών, την ώρα που εντός αυτού βρίσκονταν η 35χρονη ιδιοκτήτρια. Στη συνέχεια με την απειλή όπλου (πιστόλι), ακινητοποίησε την 35χρονη και την ανάγκασε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ. Ακολούθως διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Την ίδια μέρα στην περιοχή της Ερέτριας, ο οδηγός και ο συνοδηγός αυτοκινήτου διανομής τσιγάρων έπεσαν θύματα δύο απατεώνων που ενώ στην αρχή τους προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, πήραν χρήματα και εξαφανίστηκαν.
evianews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2011 Ford Mustang V6
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2011 Ford Mustang V6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ