2012-03-17 14:51:05
Φωτογραφία για Καμπάνια αντιστροφής της εικόνας μας σε Γερμανία και Βρετανία
Tην συγκρότηση μίας » δύναμης κρούσης» ειδικών που θα βοηθήσει να αλλάξει η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό ζητά με επιστολή της προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο,

η ΕΔΕΕ .

Η Ομάδα Έργου ( task force ) αυτή θα πρέπει, λένε , να είναι στελεχωμένη με επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων, που θα κινηθούν για να αλλάξουν την εικόνα κυρίως σε δύο βασικές για τον ελληνικό τουρισμό χώρες, τη Γερμανία και τη Μ. Βρετανία.

Ο Τομέας αυτός των δημοσίων σχέσεων προτείνει επίσης, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η επένδυση των κονδυλίων που θα διατεθούν γι’ αυτό το σκοπό, η ομάδα να εργασθεί χωρίς επιχειρηματικό κέρδοςπαρά μόνο το λειτουργικό κόστος της ομάδας.

Η επιστολή καταλήγει: «Η επικοινωνία είναι ένας κλάδος της ιδιωτικής οικονομίας με σχεδόν 100% ελληνική προστιθέμενη αξία και

παρά το γεγονός ότι πλήττεται ασύμμετρα από την εθνική κρίση, συνεχίζει να προσφέρει τις δυνάμεις της σε κάθε προσπάθεια ανάκαμψης. Οποιαδήποτε ενέργεια για τις αγορές Γερμανίας και Βρετανίας πρέπει να ξεκινήσει κυριολεκτικά σήμερα».

Θα κινηθεί ο κ. Γερουλάνος;

Οι καιροί ου μενετοί!
prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ