2012-03-17 15:12:04
Φωτογραφία για Πικάντικες λεπτομέρειες για το σεξ που ίσως δεν γνωρίζετε
Προφανώς, είναι επιλογή του κάθε ανθρώπου το πότε θα έχει την πρώτη του σεξουαλική επαφή Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι η γενετική παίζει κι αυτή το ρόλο της στο πόσο εύκολα θα πάρει κανείς την απόφαση.

Έρευνα που έγινε σε δίδυμα που διαχωρίστηκαν στη γέννα δείχνει ότι υπάρχει ένας ισχυρός γενετικός σύνδεσμος για τη χρονική στιγμή που θα επιλέξει κάποιος να χάσει την παρθενιά του.

«Δεν πρόκειται για κάποιο γονίδιο που υπαγορεύει να κάνει κάποιος σεξ σε συγκεκριμένη ηλικία», δηλώνει η επικεφαλής της έρευνας και ψυχολόγος του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Ωστόσο, κληρονομικά χαρακτηριστικά όπως ο παρορμητισμός επηρεάζουν την απόφαση μας.

Η κλειτορίδα είναι κυρίως εσωτερικό όργανο

Μπορεί να μην κατανοούν ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας της αλλά οι περισσότεροι σίγουρα γνωρίζουν που βρίσκεται η κλειτορίδα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό όργανο που δεν διεγείρεται μόνο εξωτερικά.

Η κλειτορίδα προκαλεί σεξουαλική ευχαρίστηση χάρη στο πλήθος των νευρικών απολήξεων που συγκεντρώνει στη κορυφή της. Συγκεκριμένα, έχει περίπου 6.000 περισσότερες νευρικές απολήξεις από αυτές που συναντά κανείς στην κορυφή του ανδρικού μορίου.

Το σπέρμα είναι εξαιρετικά θρεπτικό

Με περίπου 15 θερμίδες ανά «μερίδα» το σπέρμα περιέχει τις ίδιες πρωτείνες με το ασπράδι ενός μεγάλου αυγού, καθώς και βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνη B12.

Και μπορεί να μην είναι τόσο υγιές όσο κάποια φρούτα και λαχανικά αλλά μάλλον δεν υπάρχουν βιταμίνες που να συνδυάζουν υγεία και ευχαρίστηση.

Το σεξ βοηθάει να είστε υγιείς

Η σεξουαλική επαφή μια ή δύο φορές την εβδομάδα ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα καθώς αυξάνει τα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α στον οργανισμό. Η ανοσοσφαιρίνη Α είναι ένα αντίσωμα που βοηθάει στην πρόληψη της γρίπης καταπολεμώντας προκαταβολικά τους ιούς.

Η σεξουαλική επαφή κάνεις τις γυναίκες πιο γοητευτικές

Όταν οι γυναίκες κάνουν σεξ το επίπεδο των οιστρογόνων διπλασιάζεται με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται πιο λαμπερά και το δέρμα απαλότερο. Επίσης, η αύξηση της ροής του αίματος λόγω οργασμού κάνει τα μάγουλα και τα χείλη πιο κόκκινα.

Αν είστε σεξουαλικά ενεργοί είναι πολύ πιθανό να κολλήσετε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα

Έρευνες έχουν δείξει ότι το 80% των σεξουαλικά δραστήριων ενηλίκων θα αποκτήσουν κάποια στιγμή κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα αν και είναι πολύ πιθανό να μην το αντιληφθούν ποτέ.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 80% των ανθρώπων αυτών που αποκτούν ένα από τα 25 διαφορετικά είδη των νοσημάτων αυτών δεν έχουν το παραμικρό σύμπτωμα.

Τα αντισυλληπτικά επηρεάζουν το γούστο των γυναικών στους άντρες

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που κάνουν χρήση αντισυλληπτικών επιλέγουν για σύντροφο τους άντρες που είναι λιγότερο γοητευτικοί και χειρότεροι στο κρεβάτι καθώς αυτοί οι άντρες είναι πιο πιθανό να επιδιώκουν μια πιο μακροχρόνια σχέση.

Επίσης, οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά έμεναν στις σχέσεις τους κατά μέσο όρο δύο χρόνια περισσότερο από αυτές που δεν έκαναν χρήση των φαρμάκων.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι αυτό συμβαίνει επειδή το χάπι αυτό αλλάζει τη χημεία του γυναικείου εγκεφάλου με αποτέλεσμα να τις κάνει να επιθυμούν περισσότερο μια μακροχρόνια σχέση παρά να βρουν κάποιον με τον οποίο θα ταιριάζουν απόλυτα σεξουαλικά.

Η διατροφή επηρεάζει τη γεύση του σπέρματος

Το ότι η διατροφή παίζει ρόλο στα κιλά είναι ευρέως γνωστό. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι άντρες είναι ότι επηρεάζει και τη γεύση του σπέρματος. Γι’ αυτό αν δείτε τη σύντροφο σας να διστάζει να σας ικανοποιήσει στοματικά μην το πάρετε προσωπικά… καλύτερα να εξετάσετε ποιο ήταν το τελευταίο σας γεύμα. Φρούτα όπως το κίουι, το πεπόνι και ο ανανάς απαλύνουν τη γεύση του σπέρματος ενώ η μπίρα και ο καφές αφήνουν μια πικρή γεύση.
exypna.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ