2012-03-17 18:21:13
Φωτογραφία για Eξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στη Ρόδο
Σπείρα διακίνησης ναρκωτικών αποτελούμενη από τέσσερα άτομα... Αλβανικής καταγωγής με αρχηγό 34χρονο κρατούμενο στις φυλακές, εξαρθρώθηκε από το προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά 840 γραμμάρια ηρωίνης σε «φιξάκια» έτοιμα να διατεθούν σε τοξικομανείς του νησιού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η δράση της ομάδας φέρεται να ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2011 και σε αυτήν οι εμπλεκόμενοι είχαν συγκεκριμένους «ρόλους», με αρχηγό τον 34χρονο Αλβανό ο οποίος ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, «προμηθευτή» 26χρονο ομοεθνή του και «πωλητές» τον 19χρονο και τον 21χρονο. Και οι τρεις σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενεργούσαν βάση των «εντολών» που τους έδινε ο 34χρονος κρατούμενος, ενώ η συνολική ποσότητα που συνήθως διέθεταν προς πώληση ήταν μισό κιλό ηρωίνης κάθε φορά.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 19χρονο και τον 21χρονο και σε έλεγχο που ακολούθησε στα σπίτια τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και οκτώ πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 448,6 γραμμαρίων.


Ο 26χρονος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην πόλη της Ρόδου, όταν μετά από έρευνα που έγινε σε υπαίθριο χώρο κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν μέσα σε εννέα πακέτα τσιγάρων σαράντα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 393,8 γραμμαρίων.

Και οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος τους 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ