2012-08-21 08:57:02
Φωτογραφία για Εγνατία Οδός: Νεκρός 46χρονος στη σήραγγα της Παναγιάς
Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/8) συγκρούστηκαν στην Εγνατία Οδό στη σύραγγα της Παναγιάς, βυτιοφόρο με φορτοταξί. Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή... όμως ο οδηγός από το φορτοταξί είναι νεκρός χωρίς οι συνθήκες θανάτου να έχουν διαλευκανθεί πλήρως. Ένας απο τους δύο οδηγούς πάντως υπέστη ανακοπή καρδιάς και φαίνεται ότι αυτή ήταν η αιτία του τροχαίου που κατέληξε σε τραγωδία. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες καθώς η έρευνα των αρχών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr, νεκρός είναι ο κρεοπώλης Παναγιώτης Χήτας 46 χρονών από το Ανήλιο, πατέρας 3 παιδιών, όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στο Μέτσοβο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος αφού όταν έφτασε το ασθενοφόρο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του παράσχουν καμία βοήθεια. Οι συνθήκες του θανάτου διερευνώνται.

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι και η σήραγγα της Παναγιάς παραμένει κλειστή στο ένα ρεύμα, καθώς έχει «μπλοκάρει» το βυτιοφόρο και αναζητείται τρόπος για την μετακίνηση και την απομάκρυνσή του.


Από τις τοπικές αρχές του Νομού Γρεβενών δόθηκε εντολή για κλείσιμο της σήραγγας και στα δύο ρεύματα και εκτροπή της κίνησης μέσω του παλιού δρόμου της Μηλιάς.

Κάτι τέτοιο όμως σκοντάφτει στις σοβαρές αντιρρήσεις που διατυπώνονται από τις αρχές του Νομού Ιωαννίνων οι οποίες κρίνουν ότι ο δρόμος της Μηλιάς έχει σοβαρά προβλήματα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τόσο αυξημένης κίνησης.

Τονίζεται ακόμη ότι δεν μπορεί να κλείνει ολόκληρη η σήραγγα με τόση ευκολία και να ταλαιπωρούνται χιλιάδες διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι έχουν καταβάλει και το αντίτιμο των διοδίων.

Τελικά όμως οι διαπραγματεύσεις δεν απέδωσαν και η κίνηση διεξάγεται μέσω Μηλιάς.

Προς το παρόν παραμένει ανοιχτό το ένα ρεύμα, ενώ δεν διαπιστώθηκε κανένας απολύτως κίνδυνος για διαρροή από το βυτιοφόρο. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν Αστυνομία και Πυροσβεστική των Γρεβενών.
star-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καύσωνας προ των πυλών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καύσωνας προ των πυλών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ