2012-08-22 14:29:14
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ... ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΑΝΤΣΕΣ!
Την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες επανεξετάζουν για την ενίσχυση στην νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου, στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός μέσος, ο οποίος απασχόλησε έντονα τους ερυθρόλευκους πέρυσι το καλοκαίρι είναι πλέον ελεύθερος.

Το όνομα του Κάρλος Σάντσες επανέρχεται δυναμικά στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, μετά τα κενά, που φάνηκαν στη μεσαία γραμμή της ομάδας, στα προηγούμενα φιλικά των ερυθρόλευκων και ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα. Το γεγονός αυτό ωθεί την διοίκηση του Ολυπιακού στην απόφαση να προβεί σε ενισχυτική κίνηση για την συγκεκριμένη νευραλγική θέση, με τον διεθνή Κολομβιανό να αποτελεί ιδανική περίπτωση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", από την σύσκεψη κορυφής που υπήρξε μεταξύ του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, του διευθύνοντα συμβούλου, Γιάννη Βρέντζου και του Πορτογάλου τενχικού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, κρίθηκε αναγκαία η προσθήκη ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου, που θα φέρει ισορροπία μεταξύ των γραμμών και παράλληλα με την εμπειρία του θα μπορέσει να ηγηθεί στην ομαλή λειτουργία της ομάδας μεταξύ άμυνας και επίθεσης.


Ο Κολομβιανός μέσος, ο οποίος πέρυσι αποτέλεσε τον υπ' αριθμό ένα στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας πριν οι ερυθρόλευκοι κινηθούν για τον δανεισμό του Πάμπλο Ορμπάιθ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει μείνει ελεύθερος από τη Βαλενσιέν και η περίπτωσή του φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστική.

Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός μέσος δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το κασέ του δεν είναι μεγάλο, αφού πληροφορίες του δημοσιεύαμτος αναφέρουν ότι φτάνει τις 700.000 ευρώ , ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με την γαλλική ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ