2012-08-22 18:20:04
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΟΥΜΠΙΤΣΑ Ο ΑΛΟΝΣΟ
Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν μίλησε με σιγουριά σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στους αγώνες και εν προκειμένω στη Φόρμουλα 1, αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Δεκαοκτώ μήνες μετά το ατύχημα του Ρόμπερτ Κουμπίτσα σε ράλι στην Ιταλία, παραμένει αβέβαια ακόμα το αν ο Πολωνός θα καταφέρει να επιστρέψει στους αγώνες.

Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος κυλάει εναντίον του, ενώ ο Πολωνός οδηγός δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο στενός φίλος του, Φερνάντο Αλόνσο, είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή ο πρώην οδηγός της BMW-Sauber.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, δεν φάνηκε να πιστεύει και ο ίδιος πως ο Κουμπίτσα θα επανέλθει στη Φόρμουλα 1. Ωστόσο δεν θα το πει ποτέ ξεκάθαρα.

"Είναι δύσκολο να πούμε το αν ο Ρόμπερτ θα επανέλθει σε άψογη φυσική κατάσταση και θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά στη Φόρμουλα 1. Τώρα που μιλάμε, γνωρίζω πόσο τον πονάει που βρίσκεται μακριά από τον κόσμο που θεωρούσε δικό του.

Πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος και να σκεφτεί πρώτα από όλα να αναρρώσει πλήρως, μετά θα μπορέσει να σκεφτεί πάλι τους αγώνες". Φέτος επρόκειτο να βρίσκονται μαζί στη Ferrari.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ