2024-02-05 14:35:04
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη για Φαίη Σκορδά: Δεν είμαστε ρομποτάκια... -  Καλή επάνοδο Φαίη...
Για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στα τηλεοπτικά της καθήκοντα, μετά την απώλεια του πατέρα της, μίλησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια τόνισε πως μπαίνει στη θέση της Φαίης και της έστειλε την αγάπη της.

«Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη που γύρισε στη δουλειά της μετά από το πολύ δυσάρεστο και τραγικό γεγονός… Για όλα τα παιδιά, ποτέ και κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τον γονιό του.

Δεν είπαμε τίποτα αυτές τις μέρες γιατί δεν μπορούσαμε να πούμε, τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε, θέλω να πω το εξής, ότι πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου.

Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομποτάκια και ο καθένας μας θέλει τον προσωπικό του χρόνο που του ταιριάζει», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε κλείνοντας: «Καλή επάνοδο Φαίη, εσύ ξέρεις πώς και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου. Την αγάπη μας!».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ