2012-03-18 07:27:03
Φωτογραφία για Βάλτε μουσική και αποκτήστε ενέργεια
Αποκτήστε ενέργεια και γυμναστείτε. Τα πράγματα πολλές φορές είναι πολύ πιο απλά από αυτά που νομίζουμε. Δηλαδή δεν χρειάζεται πάντα να πίνουμε... ένα ρόφημα που δίνει ενέργεια στον οργανισμό. Γιατί πολύ απλά μπορούμε να δυναμώσουμε τη μουσική και να «χτυπηθούμε» στους ρυθμούς της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο άκουσμα κάποιων μπιτάτων τραγουδιών, πολλοί έχετε αυξήσει την ταχύτητα στο διάδρομο. Κι αυτό αναμφίβολα δεν είναι σύμπτωση καθώς με την κατάλληλη μουσική μπορείτε να αυξήσετε την ένταση της προπόνησής σας.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας αύξησε την αποδοτικότητα σε εκείνους που συμμετείχαν. Ήταν σαν να τους παρακινούσε να γυμναστούν ακόμη πιο σκληρά.

Οι ειδικοί παρατήρησαν επίσης ότι στις ασκήσεις δύναμης για τα πόδια, η πιο δυνατή μουσική αποδείχτηκε ακόμα πιο ωφέλιμη.

Πιστεύουν μάλιστα βάσει ερευνών ότι τα πιο γρήγορα μουσικά κομμάτια ενθαρρύνουν τους ασκούμενους να αυξήσουν την ένταση της προπόνησής τους σε σχέση με αυτά που έχουν χαμηλότερο.

Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ασκούμενοι στα γυμναστήρια, δεν αποχωρίζονται ποτέ το mp3 τους, στα οποία έχουν φροντίσει να περάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ