2012-08-31 15:25:33
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ
Στις... καθυστερήσεις της μεταγραφική περιόδου, ο Γιώργος Βαλεριάνος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο για τα διαδικαστικά της μετακόμισής του στον ΟΦΗ.

Μετά την απόκτηση των Ιωαννίδη, Λαμπρόπουλου και την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μίρνες Σίσιτς, οι Κρητικοί προχωρούν και στην απόκτηση του 20χρονου αμυντικού.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ολυμπιακό, ενώ δοκιμάστηκε στην γερμανική Σαν Πάουλι (β' κατηγορία) για μερικές ημέρες, χωρίς πάντως να προχωρήσει το θέμα. Όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Βαλεριάνου θα είναι ο ΟΦΗ που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και στις αρχές του καλοκαιριού κι εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο πρώην αμυντικός των πρωταθλητών που πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στην Γλυφάδα (Football League 2), αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στον χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτός είναι ο λόγος που τον διάλεξε ο Νίκος Αναστόπουλους, ο οποίος έχει δείξει την προτίμησή του στους «πολυθεσίτες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ