2012-08-31 17:32:02
Φωτογραφία για Άργος: Την Δευτέρα η έναρξη για τους παιδικούς σταθμούς
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Δήμοι της Ελλάδας στο θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών δεν επηρέασε το νοικοκυρεμένο Δήμο μας. Οι 245 αιτήσεις για την υποδοχή παιδιών εργαζομένων οικογενειών, στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Άργους Μυκηνών που έγιναν για το έτος 2012-2013 και με συντονισμένες ενέργειες ικανοποιήθηκαν 100%.

Για την πλήρη ικανοποίηση των δημοτών αναφορικά με τη φοίτηση των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Αυγούστου.

Παρά τις δυσκολίες και τα αξεπέραστα προβλήματα που συναντούν πολλοί δήμοι της χώρας, με συνέπεια αρκετά παιδιά να μη μπορούν να γίνουν δεκτά σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και να δημιουργούνται προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά και κοινωνικά, στο Δήμο Άργους Μυκηνών αυτή τη στιγμή δεν παρουσιάζεται κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σχετική δήλωση του Δημάρχου κ
. Δημήτρη Καμπόσου αναφέρει: «Η ευαισθησία μου για την τραγικότητα της οικονομικής συγκυρίας, που διανύουμε, επιβάλλει να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας για την ικανοποίηση όλων των αιτήσεων υποδοχής των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Εφέτος, έγινε μια τιτάνια προσπάθεια η οποία έφερε αποτελέσματα 100%. Δυστυχώς, για τα επόμενα χρόνια κάθε πρόβλεψη είναι δυσχερής. Είμαστε ικανοποιημένοι για την πλήρη εκπλήρωση των αιτήσεων των δημοτών και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι είμαστε μάρτυρες μιας συνεχιζόμενης κεντρικής πολιτικής που φορτώνει τους δήμους με υποχρεώσεις, χωρίς την αντίστοιχη οικονομική στήριξη. Ειδικά ο ευαίσθητος χώρος των νηπίων δε μπορεί να είναι πεδίο αντιπαραθέσεων και παληκαρισμών».

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ