2012-08-31 17:36:02
Φωτογραφία για Όλη η αλήθεια για το θάνατό του γιου του Stallone
Νέα ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Sage Stallone φέρνει το πόρισμα από τις επίσημες τοξικολογικές και ιατροδικαστικές εξετάσεις Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατός του γιου του Sylvester Stallone προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς και όχι από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

“Δεν υπήρχαν σημάδια από υπερβολική δόση. Ήταν απλά ένας φυσικός θάνατος” δήλωσε ο υπεύθυνος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Los Angeles.

Ο Stallone είχε ένα μικρό ποσό ηρεμιστικών στο σώμα, τα οποία συνήθως λαμβάνονται για κάποιο πόνο, αλλά η ποσότητα ήταν στο απολύτως επιτρεπτό όριο και στην τοξικολογική έκθεση δεν εμφανίστηκαν ίχνη άλλων φαρμάκων.

Το σώμα του Sage, βρέθηκε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλ από την οικονόμο του, η οποία πήγε να ελέγξει, καθώς συγγενείς και φίλοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Συντετριμμένος ο πατέρας του έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο ABC και στην εκπομπή “Good Morning America” στην οποία είπε: “Ο χρόνος, ελπίζουμε, θα επουλώσει τις πληγές. Είναι μια πραγματικότητα της ζωής”.
tlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ