2012-08-31 19:13:11
Φωτογραφία για Να γιατί είναι καλή η κλήρωση του Παναθηναϊκού!
Λοιπόν, εμείς εδώ στον σκύλο, δεν θα γράψουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος μετά την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Θα διαφωνήσουμε με όλους και θα εξηγήσουμε το γιατί.

Είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη τον ενδιαφέρει μια καλή παρουσία και τίποτα άλλο. Οι εποχές με τις "πορείες" έχουν περάσει και το ξέρουν όλοι αυτό.

Οπότε ακόμα κι αν οι πράσινοι είχαν μια θεωρητικά πιο βατή κλήρωση, δεν θα προσδοκούσε κανείς την ευρωπαϊκή διάκριση. Τα δυνατά παιχνίδια, λοιπόν, κόντρα σε Τότεναμ και Λάτσιο μόνο όφελος μπορούν να φέρουν σε αυτόν, τον νέο Παναθηναϊκό.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα γεμίσουν εμπειρίες παίζοντας αγώνες κόντρα σε ομάδες από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και έτσι θα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις -πιο σημαντικές- εντός συνόρων υποχρεώσεις της ομάδας.


Έτσι κι αλλιώς το παραδάκι από την UEFA θα πέσει είτε ο Παναθηναϊκός κερδίσει την Τότεναμ είτε διασυρθεί. Κι αυτό ήταν το μεγάλο ζητούμενο για τους πράσινους. Να αποκλείσουν τη Μάδεργουελ και να εξασφαλίσουν το χρήμα που τους ήταν απαραίτητο για να βγάλουν τη χρονιά.

Πλέον, ο στόχος είναι άλλος. Να φτιάξουν ομάδα και να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Και τα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είναι ό,τι καλύτερο. Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός παίζοντας κόντρα σε "μεγαλύτερους" αντιπάλους.

Παίκτες όπως ο Μαυρίας, ο Μπαρμπαρούσης, ο Πίντο, ο Βελάσκες, ο Φορναρόλι έχουν ανάγκη τις εμπειρίες και τις παραστάσεις από την Ευρώπη για να γεμίσουν αυτοπεποίθηση και να "ψηθούν". Και κόντρα σε ομάδες τύπου ...Μάριμπορ αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Ξεκάθαρα πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα του φετινού Παναθηναϊκού και αρέσει δεν αρέσει στους οπαδούς του πρέπει να την αποδεχθούν.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ