2012-08-31 19:10:05
Φωτογραφία για Διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων στην παράσταση Ιφιγένεια εν Αυλίδι παρατηρεί αναγνώστρια
Τις ημέρες του Αυγούστου βρέθηκα κοντά στην Περιοχή της Αμαλιάδας και θέλησα να παρακολουθήσω την παράσταση "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" η οποία ανέβαινε στις 11-8-12 στο Θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας.

Σε αφίσες που είχαν αναρτήσει ενημέρωναν το κοινό ότι από το Viva gr μπορούσες να προμηθευτείς τα εισιτήρια σου εύκολα και γρήγορα. Έτσι λοιπόν έπραξα και γω στις 8-8-12 δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη.

Ανακάλυψα λοιπόν την ημέρα της παράστασης, εκ των υστέρων πάντα, ότι η προπώληση το Viva gr είχε 17 € ενώ στα τοπικά βιβλιοπωλεία είχε 12 €. Επικοινώνησα με το Viva gr και τους ενημέρωσα. Μου είπαν ότι αυτοί δεν έχουν καμιά ευθύνη γι αυτή τη διαφορά των 5 €, και για τις τιμές είναι υπεύθυνος ο παραγωγός και διάφορες άλλες δικαιολογίες ακόμα και ανακρίβειες (ότι δηλ. η προπώληση στα τοπικά βιβλιοπωλεία είχε αυτές τις τιμές συγκεκριμένες ημερομηνίες κλπ.)

Σας λέω υπεύθυνα ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή η τιμή ήταν 12 €. Το έψαξα και το διευκρίνισα. Για άλλη μια φορά αισθάνομαι σαν καταναλωτής, έρμαιο στα χέρια κάθε τυχοδιώκτη, που προσπαθεί να κάνει την αρπαχτή του. Εμπιστεύτηκα λοιπόν μια παράσταση που πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, σε ένα ιερό χώρο σαν αυτόν της Αρχαίας Ήλιδας.


Φανταστείτε την έκπληξή μου εκείνη την ημέρα, όταν διαπίστωσα μετά από συνομιλία μου με τον ταμία του θεάτρου και με συνθεατές μου, ότι από τα 350 - 400 άτομα(απ΄ότι υπολόγισα), οι μόνοι που είχαμε πληρώσει την παράσταση 17 € είμαστε εμείς που εμπιστευτήκαμε το Viva gr. Και φυσικά καμιά διάθεση να μου αλλάξουν την χρέωση στην πιστωτική μου κάρτα ή να προβούν σε κάποια πράξη αποκατάστασης της αδικίας... Μόνο ανούσια e-mail, με δικαιολογίες και ανακρίβειες Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ